De rabarbertaart is een echte favoriet tijdens de zomerse maanden. Juist in deze maanden is de rabarber namelijk volop verkrijgbaar. Op deze pagina vind je verwijzingen naar uitstekende taartenshops waar je jouw gebak online kunt bestellen. Daarnaast bieden wij een handig en snel recept waarmee je gemakkelijk en snel jouw eigen taart kunt maken.
- Rabarber heeft een kenmerkende friszure smaak
- Een ideaal ingrediënt voor een frissen en vrolijke zomerse taart
- Er zijn heel veel variaties op de rabarbertaart mogelijk
- Denk aan pistache, havermoutcrumble of merengue
- Een complete rabarbertaart bestel je al vanaf €20,00 inclusief bezorging
- Ook lekker: vruchtentaart bestellen of marsepeintaart ontwerpen.
Waar kan ik een rabarbertaart online bestellen?
Wil je direct een taart bestellen? Kies hieronder uit een van de uitgelichte webshops. Dit zijn stuk voor stuk erkende en betrouwbare shops waar je profiteert van een ruime keuze, snelle bezorging en lage prijzen. Bestel je vandaag? Dan wordt de rabarbertaart meestal de volgende dag al bezorgd. Vergelijk zelf en plaats eenvoudig en zonder gedoe jouw bestelling online.
Aanbod | Bezorging | Review | Informatie | |
---|---|---|---|---|
Taarten Gebakjes Brievenbuscadeau |
Goede bezorging Zelf bezorgdag & tijd kiezen |
Bekijken | ||
Taarten Gebakjes Brievenbuscadeau |
Gekoelde bezorging Kies zelf bezorgdag & tijdstip |
Bekijken | ||
Taarten Gebakjes Brievenbuscadeau |
Bezorging Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd |
Bekijken | ||
Taarten Gebakjes Brievenbuscadeau |
Prettige bezorging Vrije keuze in bezorgmomenten |
Bekijken | ||
Taarten Gebakjes Snacks |
Geen bezorging, wel afhaal Vandaag besteld, overmorgen in huis |
Bekijken |
Zelf een rabarbertaart maken?
Wat je nodig hebt:
Voor het deeg:
- 175 gr. boter
- 150 gr. suiker
- 1 ei
- snufje zout
- 300 gr. meel
- 1 theel. bakpoeder
Voor de vulling:
- 750 gr. rabarber
- 250 gr. suiker
- 2 eieren
- 1/8 l. zure room
- 100 gr. gehakte hazelnoten
Hoe je de taart maakt:
- Kneed de ingredienten voor het deeg mooi glad en laat het 30 min. rusten in de ijskast. Beleg hiermee een beboterde en bemeelde springvorm en vorm een opstaande rand van 3 cm.
- Prik het deeg overal in met een vork en bak dit 10 min. voor in een voorgewarmde oven op 200 graden.
- Snijd de rabarber in stukjes en bestrooi die met de suiker.
- Meng het eigeel met de rest van de suiker, de zure room en de noten.
- Klop de eiwitten goed op en roer ze door het mengsel.
- Verdeel de uitgelekte rabarberstukjes over de taartbodem en doe het eiermengsel hieroverheen.
- Bak dit gaar in ongeveer 30 min.